Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. 10/01 13:42

naf1

Στο Λιμάνι Ναυπλίου (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γ. Μαντζούνης και Δ. Σχοινοχωρίτης, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Γ. Καχριμάνης και Κ. Ρούτουλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, οι Αστυνομικές και Στρατιωτικές αρχές της πόλης, κα.

Η ανταποδοτική ανακύκλωση με το νέο πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε στο Ναύπλιο με σκοπό για ένα καλύτερο περιβάλλον και τις πρώτες δράσεις στον χώρο πραγματοποίησαν συμβολικά μαθητές σχολείων του Ναυπλίου, όπου τους περίμεναν και διάφορα χάπενινγκ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μαζί με το Δήμαρχο Ναυπλίεων Δημήτρη Κωστούρο εγκαινίασαν τον πολυχώρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου.

Προηγήθηκαν ομιλίες από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τον Υπουργό Εσωτερικών.

naf2

naf2

naf2

Εμφανίσεις: 300812
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: