Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/11 15:35

keso filadelfeia 1

Νέα Φιλαδέλφεια | Δήμητρα Παναγοπούλου


Συνεχίζεται η δράση των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ, με στόχο την περιποίηση των ατόμων τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται σε εκκλησιαστικές δομές.

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και ειδικότερα με τον τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ και την Διευθύντρια των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως κα Φωτεινή Καρυδά, οι σπουδάστριες των τμημάτων κομμωτικής, μανικιούρ - πεντικιούρ, ποδολογίας και φυσικοθεραπείας του ΚΕΣΟ, με πρωτεργάτη την Διευθύντρια του Ιδρύματος κα Μαίρη Πίνη, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, το γηροκομείο Νέας Φιλαδέλφειας “Ο Καλός Σαμαρίτης”.

Την σημερινή ομάδα εκ μέρους του ΚΕΣΟ συνόδευαν επίσης η Γ.Γ. του Δ.Σ. κα Μαρία Τάταρη.

“Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τους “ένοικους” να βρίσκονται σε ένα χώρο όλοι μαζί, ώστε και οι πιο μοναχικοί να κοινωνικοποιούνται, αλλά και αν κάποιος στεναχωριέται που έφυγε από το σπίτι του επειδή χρειάζεται βοήθεια, να βλέπει ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τα ίδια προβλήματα και δεν είναι μόνος του” μας ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Φωτεινή Καρυδά, Διευθύντρια των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως.

Η κα Μαίρη Πίνη, η ψυχή του ΚΕΣΟ, μας τόνισε ότι: “ Είναι μεγάλη η χαρά μας να προσφέρουμε στην τρίτη ηλικία, τη γενιά η οποία έθεσε τα θεμέλια και κατοχύρωσε τις προϋποθέσεις για να έχουμε μια καλύτερη ζωή σήμερα. Στους χώρους αυτούς δίνουμε πολύ αγάπη, αλλά παίρνουμε περισσότερη”.

Οι συγκεκριμένες επιτυχημένες δράσεις του ΚΕΣΟ θα συνεχιστούν τόσο στα όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όσο και προς τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου το ΚΕΣΟ προσκληθεί, δεδομένου ότι και βάσει του καταστατικού του αλλά και της πιστοποίησης που διαθέτει είναι ένας φορέας Πανελλαδικής εμβέλειας.

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

keso filadelfeia 11

Εμφανίσεις: 195555
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected].gr
FOLLOW ROMFEA: