Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/11 11:24

ogdoi ekthesi

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί πανηγυρικά η 8η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών προϊόντων στο ξενοδοχείο Κάραβελ της Αθήνας. 

Πρόκειται για μια Έκθεση που έχει γίνει πια θεσμός στην πνευματική Αθήνα, αφού οι εκδηλώσεις που φιλοξενεί κατά τη διάρκειά της έχουν κατορθώσει να αποτελούν κάθε χρόνο τον δημοφιλέστερο πόλο έλξης του χριστιανικού αναγνωστικού κοινού. 

Φέτος η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Όλο το τριήμερο, οι πύλες της παραμένουν ανοιχτές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ οι παρουσιάσεις βιβλίων, οι συζητήσεις, τα δρώμενα και οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αναμένεται για μία ακόμη φορά να είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα!

Τριάντα πέντε και πλέον εκδοτικοί οίκοι συμμετέχουν στην Έκθεση, ενώ οι τίτλοι που εκτίθενται είναι χιλιάδες (νέοι και παλιοί). 

Ο παιδικός τομέας έχει κι αυτός σημαντικό μερίδιο στην Έκθεση, με μεγάλη ποικιλία τίτλων και εικονογραφημένων εκδόσεων.

Η φετινή Έκθεση στηρίζει τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά» και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πληροφορηθεί για το φιλανθρωπικό αυτό σωματείο που έχει σημαντική προσφορά και απήχηση τα τελευταία είκοσι χρόνια στον τόπο μας.

Από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεχωρίζει, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, η ευκαιρία που θα έχουν οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων να γνωρίσουν τον διεθνούς φήμης Αμερικανό ηθοποιό και τραγουδιστή Τζόναθαν Τζάκσον (βραβευμένο με 5 βραβεία ΕΜΜΥ) και να συζητήσουν μαζί του για τη μεταστροφή του στην Ορθοδοξία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (εδώ)

Εμφανίσεις: 252208
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: