Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/07 19:02

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” προσφέρει στους αναγνώστες βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την οσιακή κοίμηση του 98χρονου γέροντα Νεκτάριου Μαρμαρινού κτήτορα της μονής Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι, αλλά και άλλων μονών της περιοχής.

Υπήρξε εξέχουσα μορφή της Ορθοδοξίας και πνευματικό παιδί του Αγίου Ιερωνύμου Αιγίνης. Έδινε το διαρκές παράδειγμα του ακαταπόνητου, ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως αφού δεν σταματούσε να «οργώνει» όλο τον νομό.

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού επίτιμου Πρωτοσυγκέλλου ετελέσθη σε ατμόσφαιρα βαθιάς κατάνυξης παρουσία ιεραρχών, πολλών κληρικών και μοναχών της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Κορίνθου.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου στην “Ο.Α” για την Τουρκική εισβολή με αφορμή τη συμπλήρωση 45 ετών από το τραγικό γεγονός το οποίο άφησε χιλιάδες ξεριζωμένους και βαθιές πληγές. Όσα βίωσε όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Θαύμα της Αγίας Παρασκευής έσωσε το Θέρμο από την ισπανική γρίπη

* Το Λύρειο Ιδρυμα ένα χρόνο μετά

* Ιερό στολίδι στην Κηφισιά το νέο Κειμηλιαρχείο

* Με ένα “κλικ”στην ψηφιακή εποχή της Ι.Α.Α

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @orthodoxialitheia.gr

protoselido alitheia

Εμφανίσεις: 243169
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: