Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 16/07 12:13

niki kerameos

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Για το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών μιλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Η Υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στην πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας και πρόσθεσε ότι οι κληρικοί παραμένουν στην μισθοδοσία του δημοσίου.

"Η πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία δεν ήταν καν συμφωνία, κατέρρευσε. Εμείς διαφωνούμε. Οι κληρικοί παραμένουν στην μισθοδοσία του δημοσίου" τόνισε χαρακτηριστικά η Υπουργός Παιδείας.

"Όποια ζητήματα αφορούν τις σχέσεις Κράτους Εκκλησίας μπορούν κάλλιστα να λυθούν νομοθετικά. Εμείς δεν είμαστε μία κυβέρνηση που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει. Ό,τι ακριβώς λέγαμε προεκλογικά και για το ζήτημα αυτό, ότι δηλαδή δεν δικαιολογείται αυτή την στιγμή αλλαγή στο καθεστώς των κληρικών, ξεκάθαρα το λέμε, δεν δικαιολογείται αλλαγή, το ίδιο ακριβώς λέμε και μετεκλογικά" υπογράμμισε κλείνοντας η κα. Κεραμέως.

Εμφανίσεις: 301767
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: