Γράφτηκε από τον/την ΧΙΑΚΗ ΦΩΝΗ. 18/06 19:22

xiou perifereiarxis 4

Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο ξεκίνησε τις τριήμερες εθιμοτυπικές επισκέψεις του στο νησί ο νέος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Μουτζούρης, ο οποίος συνοδεύονταν από τους τρεις εκλεγμένους συμβούλους της Χίου κους Βρουλή, Μπουγδάνο και Νύκτα.

Ο νέος Περιφερειάρχης έφθασε στην Χίο με σκοπό να επισκεφθεί το νησί και τους κατοίκους του, και να τους ευχαριστήσει για την δυνατότητα που του έδωσαν να διοικήσει την Περιφέρεια.

Κατά την παραμονή τους στο μητροπολιτικό γραφείο, μετά την θερμή υποδοχή, και το καλωσόρισμα, αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και σε άλλα θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν την ευημερία των κατοίκων.

Όπως αναφέρθηκε πολλάκις ο κ. Μουτζούρης αποκλειστικός σκοπός του συνδυασμού του είναι η αγαστή συνεργασία με τους άλλους συνδυασμούς ώστε να υπάρχει ανάπτυξη στην περιοχή και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων την νησιών.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλό κουράγιο στο έργο του και του δώρησε την Ελληνική σημαία μαζί με την Εικόνα του Αγίου Ισιδώρου Προστάτη του νησιού.

«Δωρίζω στον νέο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου την Ελληνική Σημαία, η οποία σηματοδοτεί την από αιώνων και έως της συντέλειας των αιώνων μοναδική ταυτότητα του Β Αιγαίου, και την εικόνα του προστάτη μας Αγίου Ισιδώρου να του δίνει δύναμη και κουράγιο στο έργο του», τόνισε ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος.

xiou perifereiarxis 1

xiou perifereiarxis 1

xiou perifereiarxis 1

xiou perifereiarxis 1

xiou perifereiarxis 1

Εμφανίσεις: 300361
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: