Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” προσφέρει στους αναγνώστες δυο βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το βαρυσήμαντο άρθρο του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου μέσα από το οποίο εκφράζει τον προβληματισμό και έντονη ανησυχία του σχετικά με την πολιτική κατάσταση και το μειονοτικό ζήτημα της Θράκης.

«Είναι ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, που ξεπερνά μικροκομματικές τακτικές» τονίζει.

Εκτενές ρεπορτάζ της “Ο.Α” αποκαλύπτει πως επέστρεψαν στη θέση τους τα κλεμμένα τάματα της θαυματουργής εικόνας της Πορταΐτισσας της Μονής Ιβήρων.

Πώς ο 56χρονος Ρουμάνος δράστης εισέβαλε στη μονή και τα αφαίρεσε από την Ιερή Εικόνα, η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, η επιχείρηση καταδίωξης και η σύλληψή του σε δασώδη χαράδρα.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Οι προκλήσεις για τους τρεις νέους Ιεράρχες

*Άρχισαν οι εργασίες συντήρησης ιστορικών ναών στην Αλβανία

*Εγκαινιάστηκε το Μοναστήρι του Αγ. Παύλου στο Ρέθυμνο

*Ο υπεύθυνος αρχείου του ΚΕΠΕΜ Δημ. Μαντζούρης μιλά για για εκατοντάδες οικισμούς του Πόντου για τους οποίους δεν γνωρίζουμε τίποτε.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης ,ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: [email protected] orthodoxialitheia.gr

protoselido 1

Εμφανίσεις: 242170
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: