Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/06 20:51

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” προσφέρει στους αναγνώστες δυο βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την πρόθεση του Συνδέσμου Κληρικών να οδηγηθούν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια προκειμένου να διεκδικήσουν τα αναδρομικά τους καθώς δηλώνουν έτοιμοι για όλα.

Τι διευκρινίζει ο Σύνδεσμος Κληρικών μετά την απόφαση του ΣτΕ. «Δεν έχει αλλάξει τίποτε με τις διεκδικήσεις μας. Έχουμε ήδη κάνει προσφυγές» λέει ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ.

Τι αναφέρει ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης σε επιστολή του σύμφωνα με την οποία δόθηκε «οριστικό τέλος στις ελπίδες των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων αλλά και χιλιάδων κληρικών από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ)”.

Συγκινεί το ρεπορτάζ της “Ο.Α” σχετικά με την τραγική Μπάντα της Κερασούντας η οποία έπαιζε μουσική την ώρα που έσφαζαν οι Τούρκοι!

Η συγκλονιστική αφήγηση του μοναδικού Έλληνα επιζήσαντα οργανοπαίκτη στη φιλαρμονική ορχήστρα της Κερασούντας, του Γιάννη Παπαδόπουλου, που ενέπνευσε το γνωστό ντοκιμαντέρ του Νίκ. Ασλανίδη.

«Είχαν το πιστόλι στον κρόταφο για να παίξουμε, ενώ έσφαζαν και βίαζαν οι υπόλοιποι!» λέει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μιλά για τη γνωριμία του με τον πνευματικό των λεπρών γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη

* Τρία «αγκάθια» στην ατζέντα της επόμενης κυβέρνησης

* Η φιλόλογος Μαντώ Μαλάμου μιλά για την εκπαίδευση, που βρίσκεται σε... κώμα

* Ο ναός των Ψαρών όπου προσευχήθηκε ο Κανάρης πριν από τη μάχη

* Τα ιερά προσκυνήματα της Αιγύπτου στον Βόλο

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

protoselido alitheia

Εμφανίσεις: 244615
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: