Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 14 Μαϊος 2019

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο “Μυρίπνοα Άνθη” ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του μακαριστού Μητροπολίτη Αυγουστίνου Καντιώτου με διδακτικές ιστορίες από τους βίους των Αγίων μας. Μαζί και ένα ακόμα βιβλίο για να επιλέξετε.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει το πλούσιο παρασκήνιο με τον νέο Aρχιεπίσκοπο Αμερικής και τις επερχόμενες αλλαγές.

Ποιοι χάνουν τον...ύπνο τους λόγω της εκλογής Ελπιδοφόρου. Οι πολέμιοι, οι πιέσεις στο Φανάρι,το ανακάτεμα της τράπουλας, αλλά και οι προσδοκίες της ομογένειας.

Αποκλειστικές δηλώσεις στην “Ο.Α”του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου που εξελέγη παμψηφεί από την Ιερά Σύνοδο στο Φανάρι.

«Να εύχεστε να φανώ αντάξιος!» αναφέρει. Για χαρισματικό κληρικό, με όραμα για την Εκκλησία, μιλούν άνθρωποι που τον γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ιωνικό Κέντρο: Ενα έργο πνοής από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

* Υστατο «χαίρε» στον γέροντα Αιμιλιανό της Σίμωνος Πέτρας

* Γιορτή Νεολαίας από τη Μητρόπολη Ιλίου στο Θέατρο Πέτρας

* Μια θεία λειτουργία αφιερωμένη σε άτομα με νοητική υστέρηση

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 2 βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

orthodoxi alitheia

Εμφανίσεις: 255329
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: