Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/05 01:20

ekethesi orthodoxia1

Η φετινή διοργάνωση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της, τόσο από την Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο για τα νέα εκθέματα, μοναδικά έργα αξιόλογων δημιουργών που θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στην 24η έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», όλα απαραίτητα για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών.

Θα παρουσιαστούν ακόμα μοναδικές συλλογές σε ενθυμήματα και άλλα είδη για τα μοναστηριακά εκθετήρια, τα καταστήματα λαϊκής τέχνης και εκκλησιαστικών ειδών.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση που θα επισκεφθούν Ιερωμένοι όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας, Μοναχοί και Μοναχές, ιδιοκτήτες καταστημάτων εκκλησιαστικών ειδών και πιστοί δωρητές, πραγματοποιείται από την Κυριακή 12 έως την Τρίτη 14 Μαΐου, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη με την ευλογία:

Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, Ιεράς Μητρόπολης Άρτης, Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Ιεράς Μητρόπολης Ελασσώνος, Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού, Ιεράς Μητρόπολη Λαρίσης, Ιερά Μητρόπολης Μαρώνειας, Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 με 20:00 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: 2109576100 & στο www.orthodoxia-expo.gr

Εμφανίσεις: 217285
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: