Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/03 18:33

kesoiaa 16

Για τη Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Το 3ημερο 19-21 Μαρτίου 2019, πραγματοποιείται από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) - Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Β' δόση του εμβολιασμού με το εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας τύπου Β΄ σε 150 περίπου παιδιά, ευπαθών οικονομικά οικογενειών, που είναι ενταγμένες και προστατεύονται από το ΚΕΣΟ.

Αρωγό για την δράση αυτή, το ΚΕΣΟ είχε την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ).

Το ΚΕΣΟ, μεταξύ άλλων, ως πιστοποιημένος Α΄ φορέας παιδικής προστασίας, μετά από σχετικό κάλεσμα στις 1500 εγγεγραμμένες οικογένειες, δέχθηκε αιτήματα εμβολιασμού για 410 παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών και αφουγραζόμενο τις αγωνίες των γονέων, αξιοποίησε πόρους τόσο από το πρόγραμμα «Παι.Δ.Ε.Σ. 100+» που σημαίνει «Παίρνεις Δύναμη Έχοντας Συνοδοιπόρους, όσο και από συγκεκριμένο χορηγό και δρομολόγησε σε Β΄ φάση τον εμβολιασμό 150 παιδιών, σε συνέχεια της Α' φάσης που είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2018.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς υγείας στα παιδιά και πάντα πρόθυμη σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού για την υγεία, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ κας Μαίρη Πίνη για συνεργασία και αρωγή προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν και εμβολίασαν ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νταλούκας, η αντιπρόεδρος κα Σοφία Σάνι, ο Γ.Γ. κ. Δημήτριος Φούσκας και τα μέλη του Δ.Σ. η κα Καντά Ζωή, η κα Σακαλίδου Αφροδίτη, και το μέλος της ενώσεως κα Χαρίτου Αντωνία.

Αναφέρεται ότι το ΚΕ.Σ.Ο. δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς μιας και το έτος 2017 εμβολίασε 280 παιδιά με τη βοήθεια εθελοντών παιδιάτρων από την Περιφέρεια Αττικής.

Τέλος το ΚΕΣΟ ευχαριστεί από καρδίας την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής για την τόση μεγάλη προσφορά της και την υλοποίηση των εμβολιασμών στα παιδιά του ΚΕΣΟ.

Και πάνω απ΄ όλα ευχαριστεί του χορηγούς της δράσης, που είναι η Περιφέρεια Αττική, η Εταιρεία «Ικτίνος Ελλάς Α.Ε –Βιομηχανία Μαρμάρων», μια πολυενθική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμάκων και 2 ιδιώτες που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

kesoiaa 1

kesoiaa 1

kesoiaa 4

kesoiaa 4

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 2

kesoiaa 17

Εμφανίσεις: 229910
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: