Εκδήλωση μνήμης 75ης επετείου ολοκαυτώματος των Σερβίων

Σε συνεργασία της Romfea.gr με το Σερβίων Φρουρός
Στην κεντρική πλατεία Σερβίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα της πόλεως από τα φασιστικά στρατεύματα κατοχής (06-03-1943). Τιμήθηκε από όλους του παρευρισκόμενους το γεγονός με την επιμνημόσυνη δέηση , κατάθεση στεφάνων και δεξίωση που ακλούθησε στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Την ομιλία της εκδήλωσης απήγγειλε η κ. Χρυσάνθη Καραγιαννίδου φιλόλογος – πρόεδρος του Μ.Ο. Σερβίων ΄΄ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ΄΄.
Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησε απαγγελία ποιήματος από την εκπρόσωπο της Π.Ο.Α.Ε.Α κ. Δέσποινα Ξενιτοπούλου προς τιμήν των αγωνισθέντων του Ε.ΛΑ.Σ.
Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης:
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:




