Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/01 10:19

diifrimaiko 2

Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, έκοψαν οι καθηγητές, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα, Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός».

Στη Θεσσαλονίκη τη βασιλόπιτα έκοψε ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Χρήστου, ο οποίος ευχαρίστησε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύουν στις σπουδές τους.

Στην Αθήνα τη βασιλόπιτα έκοψε ο επίκ. καθηγητής Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, με τη σειρά του, αναφέρθηκε στην παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων τις οποίες παρέχει το παραπάνω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα.

Ως γνωστό, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, αποτέλεσμα της συνεργασίας των Τμημάτων Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ και Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ, λειτουργεί με επιτυχία από ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που συμμετέχουν σε αυτό προέρχονται από πολλούς κλάδους, τόσο των ανθρωπιστικών, όσο και των θετικών σπουδών.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με εξήντα (60) φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ ανανεωμένο προβλέπεται να λειτουργήσει και τα επόμενα έτη.

diifrimaiko 1

diifrimaiko 1

diifrimaiko 1

diifrimaiko 1

Εμφανίσεις: 304376
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: