Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 29/09 21:08

syria ekklisia

Όλο και περισσότερο βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των χριστιανών στην Συρία, σύμφωνα με τον συντονιστή της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Κρατικής Δούμας κ. Ντμίτρι Σαμπλίν

"Η κατάσταση στην Συρία αλλάζει προς το καλύτερο και σήμερα το 85% του λαού κυκλοφορεί με ασφάλεια" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σάμπλιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με ειδική ομάδα για την προστασία των χριστιανών.

Επίσης ο κ. Σάμπλιν σημείωσε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την Συρία, όπου επισκέφθηκε χριστιανικές περιοχές, ιδιαίτερα στην πόλη Χόμς.

"Οι αρχές της Συρίας κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των Χριστιανών" - δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σάμπλιν.

Πηγή: Romfea.gr

Εμφανίσεις: 301955
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: