Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/09 21:12

martinots67

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


 Άμεση ήταν η ενημέρωση από τον νέο Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανασίου Μαρτίνου, σχετικά με τις αποδοχές που γράφει το ΦΕΚ.

Όπως έγραψε η Romfea.gr (ΕΔΩ) το ΦΕΚ αναφέρει ότι ο κ. Μαρτίνος, θα είναι με βαθμό και αποδοχές Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Με ανακοίνωσή του ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους, Αθανάσιος Μαρτίνος, ξεκαθαρίζει ότι θα προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του και επισημαίνει ότι η «διαφορετική αναγραφή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έγινε εκ παραδρομής».

Η ανακοίνωση του Αθανάσιου Μαρτίνου

«Eξ αρχής έχω δηλώσει γραπτώς στην αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου εγένετο, ότι δεν επιθυμώ να λάβω οποιαδήποτε αμοιβή για τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους με την οποία με τιμά η Πολιτεία. Είναι αυτονόητο για μένα ότι θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί. Η διαφορετική αναγραφή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θεωρώ ότι έγινε εκ παραδρομής. Επίσης έχω δηλώσει ότι δεν θα χρησιμοποιώ κρατικό αυτοκίνητο και οδηγό εκτός Αγίου Όρους. Ο μόνος λόγος ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης είναι η προσφορά στην πατρίδα και στο Άγιο Όρος».

Εμφανίσεις: 304215
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: