Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/03 22:54

ekdromes 2

Φωτορεπορτάζ | Νικόλαος Κουϊμτσίδης


Η Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου προσκυνηματική εκδρομή με κύριο προορισμό την Ιερά Μονή Δοχειαρίου και την Ιερά Μονή Κωνσταμονίτου.

Το πρωί της Πέμπτης με τη συνοδεία του εφόρου, των καθηγητών της Σχολής και του προσωπικού του οικοτροφείου, οι ιεροσπουδαστές κατευθύνθηκαν προς την Μονή Κωνσταμονίτου, όπου ο Καθηγούμενος Γέροντας Χαράλαμπος τους υποδέχθηκε με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, προσκύνησαν Άγια λείψανα και άκουσαν λόγο πνευματικό.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου. Μετά το καλωσόρισμα από τον Γέροντα Αμφιλόχιο και τη συνοδεία του, τελέστηκε μνημόσυνο στην μνήμη του μακαριστού Γέροντος Γρηγορίου.

Στη συνέχεια, προσκύνησαν στο καθολικό της Μονής, Ιερά λείψανα και έκαναν παράκληση στη Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου.

Μετά από μία σύντομη ξενάγηση στο Μοναστήρι, παρατέθηκε γεύμα στην τράπεζα της Μονής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές είχαν την ευλογία να ακούσουν λόγο ψυχωφελή από τον Καθηγούμενο Γέροντα Αμφιλόχιο.

Τέλος, αναχώρησαν για τις Καρυές παίρνοντας μια μικρή ευλογία για να θυμούνται την εκδρομή τους.

ekdromes 1

ekdromes 1

ekdromes 1

ekdromes 1

Εμφανίσεις: 302681
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: