Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

angel

Πηγή: Romfea.gr


Μετά από την μεγάλη επιτυχία της ταινίας "Ο Άγιος Χειρουργός" αφιερωμένο στον Άγιο Αρχιεπίσκοπο Λουκά της Κριμαίας και της Συμφεροπόλεως, στη Βουλγαρία εμφανίστηκε και το παιδικό βιβλίο - "Ο Άγιος Λουκάς ο Γιατρός".

Να αναφερθεί ότι το βιβλίο έχει την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νικολάου.

Πρόσφατα το βιβλίο "Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός" παρουσιάστηκε σε μια γιορτή παρουσία παιδιών και γονέων, ένας τόπος αυτός επιλέχθηκε ώστε τα παιδία να είναι σε δικό τους περιβάλλον.

Ο συγγραφέας Angel Bonchev διηγήθηκε σε όσους ήταν συγκεντρωμένοι ένα απόσπασμα από το βίο του Αγίου Λουκά, και τους είπε πώς θα μπορούσαν να επωφεληθούν τα μικρά παιδία έχοντας τον βίο του Αγίου σαν παράδειγμα.

Υπήρχαν επίσης και γιατροί και ιερείς οι οποίοι διάβασαν αποσπάσματα από το Βίο του.

Οι συμμετέχοντες είχαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα θαύματα του Αγίου Λουκά, την πίστη, την εκπαίδευση, την καλοσύνη και την επιθετικότητα η οποία έχει φτάσει σε μια απειλητική διάσταση στον κόσμο μας.

Το ειδικό για το βιβλίο "Ο Άγιος Λουκάς ο Γιατρός" είναι ότι μπορεί να βρεθεί μόνο στις εκκλησίες στη Βουλγαρία και στην επίσημη ιστοσελίδα του συγγραφέα Angel Bonchev.

Ο Angel είναι παρουσιαστής ειδήσεων της πρώτης και μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής στη Βουλγαρία και έχει δημιουργήσει 3 ορθόδοξες ταινίες με την πάροδο των χρόνων - ο Άγιος Νεκτάριος της Αιγίνης, μια για την πατρίδα του, τον Σθενέμαχο (Asenovgrad), που έχει τις πιο πολλές εκκλησίες στη Βουλγαρία, και μια για τον Άγιο Λουκά της Κριμαίας.

Εδώ και τρία χρόνια εργάζεται και για τη δημιουργία της πρώτης ταινίας για τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργό Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης.

angle1

angle1

Εμφανίσεις: 302095
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: