Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

im katagkas 20

Ο π. Γεράσιμος, νέος Πρεσβύτερος με ζήλο και αγάπη καθ’ ημέρα τελεί την Θεία Λειτουργία μετά των δύο νέων διακόνων Ιακώβου και Μάρκου.

Το Σάββατο προσήλθε σύσσωμος η παιδαγωγική Ακαδημία και εκκλησιάστηκε, ο Διάκονος Ιάκωβος εκήρυξε επί του Ευαγγελικού αναγνώσματος.

Το Σάββατο το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος μετά των διακόνων παρευρέθη και εχοροστάτησε στον εορτάζοντα Ναό της Αγίας Σοφίας Κιπούσι και εκήρυξε τον Θείο Λόγον

Την Κυριακή λειτούργησε στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελού Λουμπούμπασι ετέλεσε την ακολουθία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και ωμιλήσε εις τους ομογενείς και Ιθαγενείς χριστιανούς.

Το μεσημέρι παρευρέθηκε καί πάλι στην εορτάζουσα ενορία της Αγίας Σοφίας και παρεκάθισε στην τράπεζα που παρέθησαν οι ενορίτες αυτής.

Το απόγευμα μετέβη στήν ενορία της Αγίας Αικατερίνης Κατούμπα και είδε τήν πορεία των εργασιών και ευλόγησε τους πιστούς οι οποίοι τον ανέμενον, και την Δευτέρα μεσημέρι επέστρεψεν εις το Κολουέζι.

Την Τρίτη πρωί ελέλεσε τον αγιασμό στον Άγιο Θωμά στο Γκάρε Καζέμπε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301376
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: