Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

selfie-1

Του Πρωτοπρ. Αναστασίου Δ. Σαλαπάτα


Είναι καθιερωμένη συνήθειά μας, όταν συναντιόμαστε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριο, να βγάζουμε μια φωτογραφία selfie!

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο των Νέων Επιστημόνων της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου κ. Παναγιώτη Αργυρού.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, το βράδυ, είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε στην Κοινότητά μας στο Harrow τον Άγιο Θυατείρων.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ιερή Ακολουθία του Νυμφίου, και κήρυξε με σοφία και με τη γνωστή μεταδοτικότητα που τον διακρίνει πάντα, αναφερόμενος στα ιερά γεγονότα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας η Κοινότητα, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δρα Σεραφείμ Κυριακίδη, δεξιώθηκε τον Σεβασμιώτατο, τη συνοδεία του και τα μέλη των Κοινοτικών Επιτροπών στους Κοινοτικούς χώρους.

Τα εύγευστα νηστήσιμα φαγητά είχαν ετοιμάσει οι Κυρίες της Βοηθητικής Αδελφότητας, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Καλή Μεγαλοβδομάδα κι Ευλογημένη Ανάσταση!

selfie-2

Εμφανίσεις: 302946
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: