Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λαρίσης. Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

synaxi ethelontriwn 2018 2

Τον πανηγυρικό εσπερινό της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου, του Θεολόγου ετέλεσε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία τέλεσε τον αγιασμό ενάρξεως του νέου φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού έργου, ενώ απηύθυνε λόγους πατρικούς, γεμάτους αγάπη για το έργο της φιλανθρωπίας και τον τρόπο που αυτή διεξάγεται στους κόλπους της Λαρισαϊκής Εκκλησίας.

Ευχαρίστησε δε μία - μία τις εθελόντριες κυρίες των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως, που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό και οι οποίες τιμώντας την μνήμη του μακαριστού Ποιμενάρχου τους κυρού Ιγνατίου, συνεχίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και κάνουν πράξη τον ευαγγελικό λόγο, θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους για την αγάπη και την θαλπωρή των πτωχών αδελφών τους, που είναι οι έμψυχες εικόνες του Θεού.

synaxi ethelontriwn 2018 3

synaxi ethelontriwn 2018 3

Εμφανίσεις: 206402
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: