Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

dimosthenisΗ Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με βαθιά θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Γραμματέως της Ιεράς Μητροπόλεως Δημοσθένη Κουσκούκη, ο οποίος εξεδήμησε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία του θα λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, στον οποίο διακονούσε ως λαμπαδάριος.

Βιογραφικό

Ο Δημοσθένης Κουσκούκης γεννήθηκε το 1972 στην Αυστραλία και ήταν απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου «Μακεδονία».

Κάτοχος Διδακτορικού του Κανονικού Δικαίου και Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής στο Πολυάνειο Ωδείο και στο Εργαστήρι Μουσικής του Αγίου Αθανασίου.

Παντρεμένος και πατέρας μίας δίχρονης κόρης.

Ξεχώρισε για τις διοικητικές του ικανότητες και για την αφοσίωση του στο έργο της Εκκλησίας.

Διακόνησε επίσης ως κατηχητής και υπεύθυνος ομάδων στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως. Άνθρωπος σεμνός και καλλιεργητής της πίστεως, την οποία ανέδειξε σ' όλο το διάστημα της ασθνένειας του.

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του εν χώρα ζώντων

Αιωνία του η μνήμη

Εμφανίσεις: 301577
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: