Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

theologoi-trikala-2

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Σαμαράς


Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 η εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Τοπικού Παραρτήματος Τρικάλων της Πανελλήνιας Ενώσεως Θεολόγων (ΠΕΘ).

Η ζεστή και σε οικογενειακό κλίμα εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Διονύσιος Κατερίνας (ο οποίος βρέθηκε το διήμερο στην πόλη των Τρικάλων ως επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Ιεράς Μητροπόλεως), ενώ το παρόν εκδήλωση των Θεολόγων έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΕΘ Κωνσταντίνος Σπαλιώρας.

Ο τελευταίος ανέπτυξε επίκαιρη ομιλία με θέμα: «Νέα Προγράμματα Σπουδών και Ορθόδοξη Παράδοση». Παραβρέθηκε ακόμη και ο διευθυντής του Ιερατικού Σχολείου Καρδίτσας Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου καθώς και ο συμπροεδρεύων του Τοπικού Παραρτήματος Τρικάλων της ΠΕΘ π. Νικόλαος Χαντζιάρας.

Σημειωτέον τέλος ότι το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε μια εικόνα.

theologoi-trikala-1

theologoi-trikala-3

theologoi-trikala-4

theologoi-trikala-5

theologoi-trikala-6

theologoi-trikala-7

theologoi-trikala-8

theologoi-trikala-9

theologoi-trikala-10

theologoi-trikala-11

theologoi-trikala-12

theologoi-trikala-13

theologoi-trikala-14

Εμφανίσεις: 300561
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: