Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δώρο δυο βιβλία από την χριαστιανική βιβλιοθήκη, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.

H εφημερίδα με άρθρο παρέμβασή της προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας που συνεδριάζει αυτές τις ημέρες, παρουσιάζει αποκλειστικά το πόρισμα στο οποίο κατέληξε η τριμερής επιτροπή Αρχιερέων για το μάθημα των θρησκευτικών που περιέργως υιοθετεί τις βασικές επιλογές της πολιτικής του Νίκου Φίλη στο υπουργείο Παιδείας.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια υποβάλει σοβαρά ερωτήματα και καλεί τους Ιεράρχες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Η εφημερίδα σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, παρουσιάζει τους 2.000 ορθόδοξους κρυποτχριστιανούς των Σκοπίων, οι οποίοι εκτελούν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους σε συνθήκες παρανομίας και μετατρέπουν τα μικρά διαμερίσματά τους σε ναούς, για να μη συλληφθούν.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Κατέρρευσε τελικά το σπίτι του Αγ. Εφραίμ, θέμα που πρώτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» είχε αναδείξει από το 2015

* Ο 60χρονος ιερέας ταξίαρχος π. Νεκτάριος Κιούλος που εδώ και 20 χρόνια στηρίζει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

* Ο ρασοφόρος δρομέας -βαλκανιονίκης π. Νικόλαος Καστρινός, τρέχει σε αγώνες για καλό σκοπό και κάνει τη φιλανθρωπία πράξη.

*Η ζωή και η ηρωική δράση του Μακεδονομάχου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κυρού Γερμανού Σακελλαρίδη που μαρτύρησε για τη Μακεδονία.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ORH 0803

Εμφανίσεις: 302066
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: