Γράφτηκε από τον/την patrasevents.gr. Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

patron xrisostomos 1

"Βολές" κατά της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου που θέλει να περάσει...


Για ένα ζήτημα "καυτό" που διχάζει την ελληνική κοινωνία και έχει αντίκτυπο και στην πολιτική σκηνή, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, μετά το τρισάγιο που έγινε στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας για τα τρία παιδιά που χάθηκαν άδικα, το πρωί της Πέμπτης.

Ο κ. Χρυσόστομος σε ερώτηση που του έγινε, εξέφρασε την αντίθεση του στο νομοσχέδιο για νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου που κατέθεσε στην Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης, τονίζοντας μάλιστα την βαθιά του θλίψη για την κίνηση αυτή της κυβέρνησης.

Συμπληρώνοντας την αντίθεση του, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ποια είναι η αξία του ανθρώπινου προσώπου και ποιο λαό κυβερνά, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος προσεύχεται καθημερινά για κάτι τέτοιο.

Πάντως, η ανακοίνωση της κοινότητας LGBD τονίζει αναφερόμενη στο ίδιο νομοσχέδιο ότι είναι το πρώτο νομοσχέδιο που κατατίθεται από Ελληνική κυβέρνηση και σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη...

Εμφανίσεις: 300665
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: