Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

panieros-tinou-13

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε η Τρίτη στάσις των Χαιρετισμών προς τη Θεοτόκο την Παρασκευή 17η Μαρτίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.

Της ιεράς Ακολουθίας προέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, Γέροντας του Ιερού Κελίου Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, Σκήτης Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, ο οποίος κήρυξε τον θείο Λόγο, συμπαραστατούμενος υπο των Ιερέων και Διακόνων του Ιερού Ιδρύματος και Κληρικών από διάφορα μέρη της Ελλάδος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, του Λιμενάρχη Τήνου και πλήθους ευσεβών Χριστιανών, Τηνίων και προσκυνητών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε τον Πανοσιολ. π. Χρυσόστομο καθώς και τους Κληρικούς επικεφαλής ομάδων προσκυνητών οι οποίοι κατέλυσαν από νωρίς τον Πανίερο Ναό εκ μέρους του Σεβ. κ. Δωροθέου ευχόμενος υγεία και καλή δύναμη για το υπόλοιπο της Μ. Τεσσαρακοστής.

Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Τουφεκλής

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301061
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: