Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

agia-triada-8

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση με την συμμετοχή Μουσικών Ευρωπαϊκών και Βυζαντινών σχημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως.

Την εκδήλωση, που σκοπό είχε την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού και Κοινωνικού έργου της Ενορίας της Αγίας Τριάδος, πλαισίωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Γερμανός Γκίκας, ο Προϊστάμενος του φιλόπτωχου της ενορίας π. Σπυρίδων Αργύρης καθώς και πλήθος κόσμου όπου προσήλθε για να ενισχύσει το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του ναού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδία του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως κ. Θωμά Κραβαρίτη, όπου έψαλλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, Μουσικοί της Παιδικής και Νεανικής Ορχήστρας της Ν. Πατρικίδου όπου τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και αποτελείται πάνω από πενήντα άτομα όπου εκτέλεσε έργα μεγάλων δημιουργών, η Βυζαντινή Χορωδία "Καλλικέλαδος Σάλπιγγα" υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου κ. Λεωνίδα Δούκα, ενώ ακούστηκαν και Ευρωπαϊκοι ύμνοι από την Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αιγάλεω υπό την διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Καλύβα.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείτε στην ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, όπου με την καθοδήγηση του Προϊσταμένου π. Σπυρίδωνα Αργύρη το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού συνεχώς και αδιαλείπτως στηρίζει 130 άπορους συνανθρώπους μας που χρήζουν βοηθείας.

agia-triada-1

agia-triada-2

agia-triada-3

agia-triada-4

agia-triada-5

agia-triada-6

agia-triada-7

agia-triada-9

agia-triada-10

agia-triada-11

agia-triada-12

agia-triada-13

agia-triada-14

agia-triada-15

agia-triada-16

agia-triada-17

agia-triada-18

agia-triada-19

agia-triada-20

agia-triada-21

agia-triada-22

Εμφανίσεις: 301386
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: