Γράφτηκε από τον/την ethnos.gr. Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

toumpasi-4

Ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β΄ στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και του μετέφερε τις ευχές του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα.

Κατά την επίσκεψη, ο Παλαιστίνιος διπλωμάτης, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας σχετικά με τον ισραηλινό εποικισμό εις βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, ο πρέσβης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο σχετικά με την πορεία της γαλλικής πρωτοβουλίας για πραγματοποίηση μιας Διεθνούς Συνόδου για την Παλαιστίνη, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, «για να καθιερωθούν διαφανείς μηχανισμοί σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της διεθνούς νομιμότητας, για τον τερματισμό της κατοχής των εδαφών της Παλαιστίνης που συνεχίζεται επί πέντε δεκαετίες».

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας, τάχθηκε υπέρ της αλληλεγγύης προς κάθε λαό, στον δίκαιο αγώνα του για την εξάλειψη κάθε αδικίας εις βάρος του, εκφράζοντας συγχρόνως ευχές ιδιαίτερα για την περιοχή της Παλαιστίνης, για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης και σταθερότητας κατά τη νέα χρονιά.

Εμφανίσεις: 300865
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: