Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/06 18:54

synodos megali

Γραφείο είδησεων Romfea.gr


Κάποιοι μας κατηγόρησαν απο την αρχή για εμπάθεια που αποχωρήσαμε από την Κρήτη...

Επειδη αναφερθήκαμε στις αντιεπαγγελματικές συνθήκες που ειχαν προβλεφθεί για τους εκπροσώπους των ηλεκτρονικών και εντύπων ΜΜΕ, χωρίς καμια ουσιαστική υποδομή για να κανουμε τη δουλειά μας.

Και για τα αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας "τύπου CIA" που αναγκάζουν ακομη και αρχιερείς να περνούν απο ακτίνες Χ μηπως και οπλοφορούν, κατά την είσοδό τους στην Ακαδημία.

Προς αυτους που μας κατηγόρησαν επειδη η ομάδα της Romfea.gr αποφάσισε από την πρωτη στιγμή να αποχωρήσει παραθέτουμε το σημερινό κείμενο απο το ηλεκτρονικό "Βήμα" που ως γνωστόν δεν φείδεται καλών λόγων για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Πανορθοδοξή σύνοδο...

Επίσης παραθέτουμε και φωτογραφία από το φακό του Χρήστου Μπόνη, που φανερώνει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που επικραττούν στην Αγία Σύνοδο, ακόμα και για τους Ιεράρχες...

"Γενικά υπάρχει μία άγνοια της ορθόδοξης πραγματικότητας" ανέφερε χαρακτηριστικά στην Romfea.gr ένας εκ των Ιεραρχών που συμμετέχουν στις εργασίες!

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Το παρασκήνιο στην Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη

Οι τέντες ζουν...

Εποχές Ωνάσειου αλλά σε πολύ χειρότερες συνθήκες, έζησαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις εργασίες της Πανορθοδόξου Συνόδου στην Κρήτη, από την Παρασκευή έως την Τρίτη. Με σαράντα βαθμούς υπό σκιάν, κάτω από μία τέντα, όρθιοι, χωρίς να τους δίνουν ούτε νερό έπρεπε να βρουν τρόπο να στείλουν τις ανταποκρίσεις τους. Μετά από διαμαρτυρίες και φασαρίες φύσηξε την Τρίτη λίγο… δροσερό αεράκι. Ευτυχώς υπάρχει μια στρατιωτικού τύπου τέντα και μπορούν, σε ένα σημεία της και όσοι χωρούν, να νιώθουν πως αναπνέουν!!!!

Οι φρουροί των Προκαθημένων

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Κρήτη. Λιμενικό ειδικές δυνάμεις, αστυνομία, επί ποδός για τη φύλαξη των Προκαθημένων. Εκείνοι που ξεχωρίζουν _ως πανταχού παρόντες_ οι σεκιούριτι των ελληνοαμερικανικών. Οι οποίοι είναι τόσο …συνεπείς που δεν επιτρέπουν στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν ούτε καν στους ναούς εκτός εάν έχουν ειδική άδεια. Κι αυτό για μερικά δευτερόλεπτα. Βέβαια τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται... Δημοσιογράφος, επί ένα 24ωρο, κυκλοφορούσε ανενόχλητα, με ταυτότητα άλλου δημοσιογράφου ο οποίος δεν βρίσκονταν καν στην Κρήτη.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

2548817

Σχετικό άρθρο: Γιατί η Romfea.gr αποχωρεί από την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο

Εμφανίσεις: 303299
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: