Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

onoufrios1

Ρεπορτάζ: Romfea.gr


Έκκληση προς την Ουκρανική Κυβέρνηση έκανε ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονούφριος, σχετικά με την προγραμματισμένη παρέλαση υπερηφάνεις που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Κιέβο.

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος ζητά να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση, τονίζοντας ότι "η διεξαγωγή τέτοιων δημόσιων εκδηλώσεων είναι προπαγάνδα της αμαρτίας και της σεξουαλικής διαστροφής."

"Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στις αγνές καρδιές και ψυχές των παιδιών, ενώ προκαλεί την οργή του Θεού στην γη της Ουκρανίας, κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια με αίμα αθώων πολιτών" - πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Ονούφριος.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ουκρανίας αναφέρθηκε στα Σόδομα και τα Γόμορα, τονίζοντας ότι οι Γραφές καταδικάζουν τέτοιες αφύσικες αποκλίσεις.

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι οι Αρχές του Κιέβου, με τον τρόπο αυτό "διαδίδουν αμαρτωλές διαστρεβλώσεις."

"Είναι απαράδεκτο να εξισωθεί η αμαρτία με το δώρο του Θεού την ελευθερία" - πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος.

Εμφανίσεις: 239776
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: