Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/11 23:07

stkathrine

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Ένα παρεκκλήσι μοναδικής τεχνοτροπίας πρόκειται να χτιστεί στην καρδιά το Βερμόντ των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αποτελέσει έναν μοναδικό τόπο προσευχής και περισυλλογής.

Πρόσφατα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φιλομηλίου κ. Ηλίας τέλεσε αγιασμό στο σημείο που θα ανεγερθεί το παρεκκλήσι της οικογένειας του π. Εμμανουήλ Λεμέλσον, προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.

O π. Εμμανουήλ Λεμέλσον μιλώντας για την ανέγερση του παρεκκλησίου τόνισε ότι ''θα είναι ένα πρωτότυπο παεκκλήσι, από ένα μεγαλύτερο το οποίο σχεδιάζεται να χτιστεί στο χωριό Στόουβ τον επόμενο χρόνο''.

Επίσης ο π. Εμμανουήλ υπογράμμισε ότι η δημοσιοποίηση του εν λόγω γεγονότος δεν αφορά την προσωπική προβολή, αλλά να δοξαστεί το όνομα του Κυρίου μέσα από αυτή την πρωτοβουλία.

''Η κίνησή μας έχει δοξολογικό χαρακτήρα, αλλά και να φυτέψουμε τους σπόρους της Ορθοδοξίας σ' ένα μέρος που απουσιάζει η Ορθόδοξη πίστη" πρόσθεσε ο π. Εμαννούηλ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τον αγιασμό:

Εμφανίσεις: 306617
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: