Γράφτηκε από τον/την inkefalonia.gr. 01/01 15:08

kefalonia-1

Του Γιώργου Χαλαβαζή


Τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου η δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημητρίου.

Στην επίσημη δοξολογία, παρευρέθηκαν μέλη της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του νησιού και των σωμάτων ασφαλείας.

Το παρών έδωσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Διονύση Αραβαντινό, οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κεκάτος και Νίκος Παπαδάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, οι περιφερειακοι σύμβουλοι Νικόλας Βαλλιανάτος και Σουζάνα Πεφάνη, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη κομμάτων,ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος πιστών.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη!

Με την ευχή το 2016 να είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα από την χρονιά που έφυγε, η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, έκοψε σήμερα το μεσημέρι την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Την βασιλόπιτα, ευλόγησε και έκοψε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, μαζί με τον οικοδεσπότη αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

Το παρών έδωσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Διονύση Αραβαντινό, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικόλας Βαλλιανάτος και Σουζάνα Πεφάνη, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη κομμάτων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και ο εφημέριος της Καθολικής Εκκλησίας του Αργοστολίου π. Σιμονέλ Μπουάνκις.

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης, εμφανίστηκε η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου, η οποία είπε τα παραδοσιακά Κεφαλονίτικα Κάλαντα στους παρευρισκόμενους και παρέδωσε ημερολόγιο του νέου έτους στον οικοδεσπότη αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα.

kefalonia-2

kefalonia-3

kefalonia-4

kefalonia-5

kefalonia-6

kefalonia-7

kefalonia-8

kefalonia-9

kefalonia-10

kefalonia-11

kefalonia-12

kefalonia-13

kefalonia-14

kefalonia-15

kefalonia-16

kefalonia-17

Εμφανίσεις: 302436
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: