Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/11 14:17

halkidos trikkis batopaidi-24

Άγιον Όρος | Αιμίλιος Πολυγένης


Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου έφτασαν πριν από λίγο οι Σεβ. Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Οι δύο Αρχιερείς έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, και την Αδελφότητα της Μονής.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού, όπου προσκύνησαν την Αγία Ζώνη και την κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, θα προεξάρχει σήμερα της Ιεράς Αγρυπνίας επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, καθώς και αύριο στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος αφίχθη στη Μονή Βατοπαίδιου, για να παραλάβει και να μεταφέρει στα Τρίκαλα αντίγραφο της Παναγίας της Παραμυθίας.

"Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που αντικρίζω την εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας" ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Ηγούμενο Εφραίμ ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος.

Τέλος να σημειωθεί ότι η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Εμφανίσεις: 307188
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: