Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/09 12:15

oukranoi albanias

ROMFEA.GR | Χθες, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, με ευλογία του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Ονουφρίου, αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας συναντήθηκε με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αλβανίας, Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.

Στην Αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Μπορίσπολ Αντώνιος, ο Μητροπολίτης Τερνοπόλ Σέργιος, ο Πρωθιερέας Νικόλαος Ντανίλεβιτς, και ιερείς της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Επίσης στη συνάντηση από την πλευρά της Εκκλησίας της Αλβανίας συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Ελμπασάν Αντώνιος, Αμαντίας Ναθαναήλ, Βύλιδος Άστιος και εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής.

Στην αρχή της συνάντησης, ο Μητροπολίτης Αντώνιος παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο μια μετάφραση του βιβλίου του "Αποστολή στα βήματα του Χριστού", που έγινε από τη Θεολογική Ακαδημία του Κιέβου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια αδελφική συνομιλία σε ζεστή ατμόσφαιρα για επίκαιρα θέματα της εκκλησιαστικής ζωής.

Να αναφερθεί ότι η Αντιπροσωπεία κατά την παραμονή στα Τίρανα, επισκέφθηκε τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού και την Εκκλησία της Γεννήσεως του Κυρίου.

oukranoi albanias1

oukranoi albanias1

oukranoi albanias2

oukranoi albanias2

oukranoi albanias2

oukranoi albanias5

oukranoi albanias5

oukranoi albanias5

oukranoi albanias5

oukranoi albanias5 

Εμφανίσεις: 300739
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: