Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Χαλκίδος. Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

makrumalli 1

Στον Ιερό Ναό Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, στην Ενορία Μακρυμάλλη Ψαχνών λειτούργησε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με συλλειτουργούς του τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό, Ιεροκήρυκα, τον Πρωτοπρεσβ. Νικόλαο Δανέλη, Αρχιερατικό Επίτροπο Ψαχνών και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα.

Πολλοί ευσεβείς χριστιανοί της Ενορίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Ψαχνών προσήλθαν στην Θεία Λειτουργία και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, ενώ συμμετείχαν και στο ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Εφημερίου της Ενορίας, Ιερέως Ανέστη Ζησίμου.

Προς όλους κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος με αφορμή το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας, ενώ αναφέρθηκε και στον μακαριστό Ιερέα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος και οι συνοδοί του Κληρικοί μετέβησαν την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακαρυμάλλη, όπου και έγιναν δεκτοί με πολλή αγάπη από τον άγιο Καθηγούμενο π. Ιάκωβο και τους υπ' αυτόν αδελφούς.

makrumalli 2

makrumalli 2

makrumalli 2

makrumalli 2

makrumalli 2

makrumalli 2

makrumalli 2

Εμφανίσεις: 172303
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: