Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/03 17:12

protipo 4

Το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο Αθηνών επισκέφτηκε σήμερα 6 Μαρτίου 2018 αντιπροσωπεία μαθητών του Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο σχετικά με τον εθελοντισμό και το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε πως κάθε δράση της Εκκλησίας βασίζεται στη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και πραγματώνει την εντολή Του να αγαπάμε τον Θεό και τον συνάνθρωπο όπως τον εαυτό μας.

Μίλησε για την αξία του εθελοντισμού και εν συνεχεία έκανε λόγο για την πληθώρα των ιδρυμάτων της Εκκλησίας, τα οποία προσπαθούν να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ευπαθούς ομάδας.

Προσέφερε πλούσιο ψηφιακό και έντυπο υλικό στους μαθητές ώστε να ενημερωθούν πληρέστερα για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Εκκλησίας.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους -ο διευθυντής Νίκος Λινάρδος και η θεολόγος Δέσποινα Ζαμάνη- θαύμασαν την απλότητα και τη ζεστή φιλοξενία του Αρχιεπισκόπου και του δώρισαν πλακέτα αναμνηστική της συνάντησής τους.

protipo 1

protipo 1

protipo 1

protipo 1

Εμφανίσεις: 304220
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: