Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 24/10 13:01

neas smirnis egainia 1

Νέα Σμύρνη | Θάνος Θανόπουλος


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη τελέστηκαν σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 τα Εγκαίνια του Ιδρυματικού Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Νέας Σμύρνης.

Τα εγκαίνια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Γκλίβα, τον υπεύθυνο του Ναού π. Κωνσταντίνο Κούβα και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην συνέχεια τελέστηκε η πρώτη Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον π. Κωνσταντίνο Κούβα, για την συμβολή του στην απρόσκοπτη λειτουργία του Ιερού Ναού, επιβραβεύοντάς τον για τους κόπους τους οποίους κατέβαλλε, ενθαρρύνοντάς τον παράλληλα να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο και περισσότερη προσπάθεια το ευλογημένο αυτό έργο.

Τέλος να σημειωθεί ότι στον Ναό συνέρρευσε πλήθος πιστών, οι οποίοι τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ξεχωριστή ημέρα των εγκαινίων του Ιερού Ναού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300319
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: