Γράφτηκε από τον/την Με πληροφορίες του iefimerida.gr. 23/09 21:34

mitsotakis elpidoforos

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η ξενάγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στο Σημείο Μηδέν και στον Άγιο Νικόλαο στον Μανχάταν, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να παραστεί στην προγραμματισμένη ξενάγηση από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στο Ground Zero, το σημείο όπου είχε εκδηλωθεί η τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους, το 2001, οι οποίοι είχαν τότε καταστραφεί μαζί με την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Επισήμως ως αιτία της αναβολής προβάλλεται η προσθήκη στο πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη συνάντησης με τη διευθυντική ομάδα (editorial board) της Wall Street Journal.

Ωστόσο, ο Ελληνας πρωθυπουργός αναμένεται να συναντήσει αργότερα τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο σε εκδήλωση που είναι να πραγματοποιηθεί απόψε από την ομογένεια, όπου αναμένεται να παρευρεθούν 200 Ελληνοαμερικανοί.

Εμφανίσεις: 224644
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: