Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/06 17:43

elpidophoros arxiepiskopi 2

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής έφτασε πριν από λίγο ο νέος Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος χοροστάτησε στην Δοξολογία, η οποία τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου.

Ο κ. Ελπιδοφόρος απευθυνόμενος στο προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τόνισε ότι «σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μίας, όπως ελπίζω, μακράς και καρποφόρας διακονίας μαζί σας».

«Γνωρίζω την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες τις οποίες, εσείς ως προσωπικό, έχετε αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, τις οικονομικές πιέσεις και την απώλεια πολλών συναδέλφων σας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Ελπιδοφόρος.

«Αυτό που ζητάω από τον καθένα από εσάς και από όλους είναι υπομονή. Υπομονή και καλή θέληση για το μέλλον» συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

"Το μέλλον μας είναι λαμπρό, αλλά μόνο όταν ανοίξουμε τις κουρτίνες και καλωσορίσουμε τον ήλιο της διαφάνειας και της ευθύνης. [Ο Απόστολος Παύλος είδε ένα όραμα ... ενός ανθρώπου που του είπε «ελθέ και βοήθησον ημίν» (Πράξεις 16: 9). Σήμερα, η χώρα μας - οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - λένε το ίδιο πράγμα: «Ελάτε και βοηθήστε μας». Εμείς, όλοι μας, πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή την έκκληση και να βοηθήσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά ολόκληρο το αμερικανικό έθνος" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ελπιδοφόρος.

Κλείνοντας ο κ. Ελπιδοφόρος υπογράμμισε: "Δεν μπορούμε και δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ακεραιότητα του Ευαγγελίου".

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

elpidophoros arxiepiskopi 1

elpidophoros arxiepiskopi 1

elpidophoros arxiepiskopi 1

elpidophoros arxiepiskopi 1

elpidophoros arxiepiskopi 1

Φωτογραφίες: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη

Εμφανίσεις: 301244
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: