Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/04 19:41

mpempti 43

Μητρόπολη | Δήμητρα Παναγοπούλου


Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και Ιεράς κατάνυξης, υπό τον ήχο των πένθιμων καμπάνων, τελέστηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, η Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών.

Στην Aκολουθία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β', συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου.

Τον Μακαριώτατο και τους Αρχιερείς πλαισίωσαν, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Αθηνών Πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός και οι συνεφημέριοί του, Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρυσόπουλος, Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Νίκου, ο Αρχιδιάκονος π. Ιωάννης Μπούτσης, ο Πρωτοδιάκονος π. Δημήτριος Φωκιανός και ο Διάκονος π. Δημήτριος Μανώλης.

Να σημειώθεί ότι πλήθος πιστών συνέρρεε στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών καθόλη τη διάρκεια της Ακολουθίας των Παθών για να προσκυνήσει τον Εσταυρωμένο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Εμφανίσεις: 302614
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: