Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/06 00:54

apodosei poliouxos 5

Με μεγάλη λαμπρότητα τελέστηκε την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 βραδινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών, επι τη αποδόσει της Μεγάλης εορτής του Πάσχα!

Ο πιστός λαός προσήλθε με κατάνυξη στον περικαλλή Ιερό Ναό, να ακούσει και να ψάλλει τον Νικητήριο Αναστάσιμο Παιάνα “ΧΡΙCTOC ANECTH” όπου ήχησε για τελευταία φορά φέτος, ενώ δημιουργήθησαν όμορφα συναισθήματα αγάπης, γαλήνης και ασφάλειας που πηγάζουν απο το Μέγα και Θαυμαστό Γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεοφάνης Δαρζέντας, συνοδευόμενος απο τον εφημέριο του Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Τσελαλίδη και τον ιεροδιάκονο του Ναού π. Φιλουμένου Καϊταλίδη.

Τους Ύμνους του Πάσχα έψαλλαν με λαμπρότητα, εκ του δεξιού αναλογίου, ο χορός του ναού, υπο την διεύθυνση και διδασκαλία του Χοράρχου και Διδασκάλου, Πρωτοψάλτου του ναού κ. Γεώργιου Δεμελή, και εκ του αριστερού αναλογίου ο Λαμπαδάριος του ναού κ. Αναστάσιος Μαυρογένης.

apodosei poliouxos 1

apodosei poliouxos 1

apodosei poliouxos 1

apodosei poliouxos 1

apodosei poliouxos 1

apodosei poliouxos 1

apodosei poliouxos 1

Εμφανίσεις: 260536
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: