Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου. Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

dexiosi amerikis 41

Με δεξίωση παρατιθέμενη στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο συνεχίστηκαν οι τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου.

Η δεξίωση ξεκίνησε στις 6.00 το απόγευμα και διήρκεσε δύο ώρες. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν, να πάρουν την ευχή, να έχουν μία εκ του σύνεγγυς ομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν το μεσημέρι στην επίσημη τελετή παρασημοφόρησης.

Η πάντοτε αρχοντική στάση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου δεν μπορούσε να παραλείψει και τη διοργάνωση αυτής της δεξίωσης, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, αφού δεκάδες άνθρωποι, επιφανείς και μη, έφθασαν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή το απόγευμα της Κυριακής της Απόκρεω, αν και σημαντική ημέρα πριν την έναρξη της νηστείας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, για να εκπληρώσουν ένα ιερό καθήκον και οφειλόμενη τιμή προς το σεπτό πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου. 

Μετά το τέλος της δεξίωσης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301660
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: