Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr - 19.51. 07/05 19:51

sinedrio-18 

Βουλιαγμένη | Αιμίλιος Πολυγένης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του 1ου Διεθνές Συνεδρίου Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής "Ύδωρ Ζωής", που διοργανώνει το Ίδρυμα "Άγιος Μάξιμος ο Γραικός".

Η επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε παρουσία πλειάδας Ιεραρχών, κληρικών, μοναχών και συμμετεχόντων του συνεδρίου.

Την έναρξη έκανε ο Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος ως Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος ανέγνωσε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Ινστιστούτου "Άγιος Μάξιμος ο Γραικός" κ. Νικόλαος Γκουράρος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ποιμαντική που πραγματοποιείτε μέσα από το διαδύκτιο και τις νέες τεχνολογίες.

Επίσης ο κ. Γκουράρος ανακοίνωσε την έναρξη διαδικτυακής τηλεόρασης "Τρίνιτι" η οποία θα ασχοληθεί με την παράδοση και την πνευματικότητα.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, ανέγνωσε χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου ως εκπρόσωπος.

Ακόμη χαιρετισμό απεύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος ως οικείος Ιεράρχης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για την διεξαγωγη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ψηφιακών Μέσων.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποιήσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδήμιας Κρήτης.

Τέλος ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Αρχιμ. Γέροντας Εφραίμ, πραγματοποιήσε ομιλία με θέμα: "Η μετάδοση του Θείου Λόγου μέσω του διαδικτύου".

sinedrio-1

sinedrio-2

sinedrio-3

sinedrio-4

sinedrio-5

sinedrio-6

sinedrio-7

sinedrio-8

sinedrio-9

sinedrio-10

sinedrio-11

sinedrio-12

sinedrio-13

sinedrio-14

sinedrio-15

sinedrio-16

sinedrio-17

sinedrio-19

sinedrio-20

sinedrio-21

sinedrio-22

sinedrio-23

sinedrio-24

sinedrio-25

0sin-1

0sin-2

0sin-3

0sin-4

0sin-5

0sin-6

0sin-7

Εμφανίσεις: 301237
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: