Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 30/06 20:30

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με δύο βιβλία μαζί: “Οι Αγιοι νεοφανείς ένδοξοι μάρτυρες Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη” και “Ο Οσιομάρτυς Αγιος Εφραίμ του όρους των Αμώμων” ή ο “Άγιος Παντελεήμων” για να επιλέξετε.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας μακαριστού μητροπολίτη Εδέσσης κυρού Καλλινίκου.

Τρεις Iεράρχες μιλούν για τα θαύματα του ταπεινού ποιμενάρχη που βοήθησε και ελευθέρωσε ανθρώπους από τα δαιμόνια.

«Θαυματουργούσε ακόμη και όταν ήταν επί της Γης» αναφέρει ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ιωήλ.

Τα περιστατικά που θυμάται ο Αιτωλίας στον οποίον προείδε ότι θα γίνει ιερέας και το θαύμα που βίωσε προσωπικά ο Ναυπάκτου, που έμεινε στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

Πιστοί μέχρι και σήμερα αφήνουν χαρτάκια πάνω στο μνήμα του, στα οποία καταγράφουν επωνύμως ότι ο Αγιος τους θεράπευσε από ανίατες ασθένειες.

Ο π. Αθανάσιος Καρατζογιάννης ιερέας σε ενορία της Μητρόπολης Βελγίου εξομολογείται στην “Ο.Α” πώς έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο και γλίτωσε από τον Covid-19.

«Παιζόταν η ζωή μου με τον κορονοϊό. Ετσι ανεξήγητα έζησα τη δική μου ανάσταση!» αναφέρει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Το Κρητικόπουλο που έγινε ποιμενάρχης της αφρικανικής ηπείρου

* Πόσα ξόδεψε η εκκλησία σε φιλανθρωπικό έργο το 2019

* Εγκρίθηκαν η αναστήλωση και η συντήρηση ιστορικού μοναστηριού στην Αρτα

* Νικοφόρος Θεοτόκης, ο Ιεράρχης και μεγάλος διδάσκαλος του Γένους

Αρθρογραφούν ο μακαριστός π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Χρήστος Αποστολίδης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

ag kall alitheia

Εμφανίσεις: 301357
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: