Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/10 15:40

keso ionia 11

Νέα Ιωνία | Δήμητρα Παναγοπούλου


Συνεχίζεται και κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο 2019-2020, η δράση των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ, με στόχο την περιποίηση των ατόμων τρίτης ηλικίας, καθώς & των ΑΜΕΑ, που φιλοξενούνται σε εκκλησιαστικές δομές.

Κατά την προηγούμενη ακαδημαϊκή περίοδο 2018-2019 οι μαθήτριες Εργαστηρίων Δεξιοτήτων των του ΚΕΣΟ συνοδευόμενες από τις καθηγήτριες τους Μάγδα Σωτηριάδου και Κατερίνα Αράπογλου καθώς και τις εθελόντριες κομμώτριες του ΚΕΣΟ Λεόνα Πουρσουνίδου και Αγγελική Κανακάρη, επισκέφτηκαν τις Στέγες φιλοξενίας Ηλικιωμένων και το Ίδρυμα Κόκκορη, όπου φιλοξενούνται άτομα με σύνδρομο Down, στα όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τον Ιούνιο του 2019 η δυνατή ομάδα του ΚΕΣΟ «έκανε απόβαση» στο Θεραπευτήριο Χρονιών Παθήσεων «Άγιος Βλάσιος» της Ι.Μ. Θηβών & Λεβαδείας, στη Λιβαδειά, μετά από συνεννόηση με τον επιχώριο Μητροπολίτη και την Διεύθυνση του Ιδρύματος.

Σήμερα η σύνθεση της ίδιας ομάδας μετά από συνεννόηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφίας κ. Γαβριήλ και την Διευθύντρια των Ιδρυμάτων κα Φωτεινή Καρυδά επισκέφτηκαν την Στέγη Ηλικιωμένων Νέας Ιωνίας "Παναγία η Ελεούσα".

Η δράση εντάσσεται στην εξωστρέφεια που αναπτύσσει το ΚΕΣΟ με άλλες Ιερές Μητροπόλεις, μέσω της δύναμης της προσφοράς, του εθελοντισμού και της καλής συνεργασίας.

Την σημερινή ομάδα εκ μέρους του ΚΕΣΟ συνόδευαν η Διευθύντρια του Ιδρύματος κα Μαίρη Πίνη, η Γ.Γ. του ΔΣ κα Μαρία Τάταρη, και η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Πόπη Ζούλια.

Οι συγκεκριμένες επιτυχημένες δράσεις του ΚΕΣΟ θα συνεχιστούν τόσο στα όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όσο και προς τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου το ΚΕΣΟ προσκληθεί, δεδομένου ότι και βάσει του καταστατικού του αλλά και της πιστοποίησης που διαθέτει είναι ένας φορέας Πανελλαδικής εμβέλειας.

Η ομάδα θα ανανεωθεί από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ κγια την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου.

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 20

keso ionia 23

keso ionia 23

Εμφανίσεις: 301558
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: