Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 27/08 20:00

Αυτή την εβδομάδα η "Ορθόδοξη Αλήθεια" προσφέρει στους αναγνώστες δυο βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι αν και υπέφεραν από σοβαρές παθήσεις, βίωσαν καταστάσεις χάριτος και ελπίδας και απέδειξαν με το παράδειγμά τους ότι και σήμερα γίνονται θαύματα μέσω της πίστης.

Εντυπωσιάζει το αφιέρωμα της "Ο.Α" στην Παναγία Σουμελά του Πόντου η οποία ενώνει χριστιανούς και μουσουλμάνους που με απλότητα ψυχής την παρακαλούν να μεσιτεύει στα προβλήματά τους.

Το πλήθος των θαυμαστών διηγήσεων, η ασήμωση της σκεπής της από τον σουλτάν Μουράτ Γ΄ και ο βλάσφημος Σελίμ Α'.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός που ενέπνευσε τον Φώτη Κόντογλου

* Η καταστροφή της "Ακρόπολης του Ελληνισμού της Μικρασίας" τα Βουρλά

* Νεαρή Κινέζα βρήκε το Θεό σε συναυλία με λύρα και νταούλι

* Κατασκηνωτικό διήμερο για γονείς και νέα ζευγάρια στην Κατερίνη

* Η Εκκλησία ιδρύει κειμηλιαρχείο στην ακριτική Κόνιτσα!

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος ,ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ORH 2808

Εμφανίσεις: 213714
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: