Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/02 19:47

beryikios-gerontas-2

Άγιον Όρος | Αιμίλιος Πολυγένης


Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου του ALPHA κ. Δήμου Βερύκιου ανήμερα της εορτής του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ . Βατοπαιδιου Γέροντος Εφραίμ.

Οι προσκυνητές οι οποίοι είχαν προσέλθει στη Ιερά Μονή ξαφνιάστηκαν για την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου, του οποίου το όνομα είχε ταυτιστεί με την υπόθεση της Μονής.

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος έφτασε στη Ιερά Μονή συνοδευμόμενος από τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και δημοσιογράφο κ. Δημήτριο Αλφιέρη.

Ο Δήμος Βερύκιος και ο Γέροντας στην κατ' ιδίαν συνάντηση, είχαν την ευκαιρία επί μακρόν να συζητήσουν εφ' όλης της ύλης θέματα που απασχολούν την κοινωνία και την Εκκλησία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βερύκιος στο τέλος της συνάντησης, ζήτησε από τον Γέροντα Εφραίμ την ευχή και ευλογία του, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό για το τεράστιο πνευματικό και κοινωνικό έργο, που επιτελείται από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Γέροντα Εφραίμ.

Τέλος ο Γέροντας προσέφερε στον Δήμο Βερύκιο μια εικόνα της Αγίας Ζώνης και κάποια βιβλία από τις εκδόσεις της Μονής.

beryikios-gerontas-1

beryikios-gerontas-3

beryikios-gerontas-6

beryikios-gerontas-5

Εμφανίσεις: 307995
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: