Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

kyra sarakosti

"πλάγιος του πέμπτου"

1) Ποιος Αρχιερεύς επί ένα μήνα και πλέον νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών; Η Μητρόπολη δυστυχώς παραμένει ακέφαλη! Βλέπετε ο Μητροπολίτης τα είχε όλα στην ευθύνη του χωρίς να εκχωρεί αρμοδιότητες σε συνεργάτες του... μάλλον no εμπιστοσύνη στα «οικονομικά»!!! Ακούγονται ότι είναι πολλά!!!

2) Η διαμάχη για το κτήμα καλά κρατεί! Ένα είναι σίγουρο ότι ο κόσμος πάλι θα σκανδαλιστεί και χαμένη θα βγει η Εκκλησία! Για να δούμε ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα!!!

3) Άρχισαν τα όργανα σε Ηπειρωτική Μητρόπολη... για να δούμε πόσο θα αντέξουν ακόμα τα «παραμύθια» που κρατάνε κλειστά τα χαρτιά, τα χρονοντούλαπα και τα τηλέφωνα!!!

4) Δυστυχώς οι αποφάσεις της Διαρκούς κράτησαν εγκλείστους αρκετούς φωτισμένους Πατέρες του Αγίου Όρους αυτή την Σαρακοστή! Φαίνεται ότι ενοχλεί η παρουσία ορισμένων Μοναχών στον κόσμο... εκείνοι όμως ακόμη και από μέσα από το Περιβόλι συνεχίζουν να μας διδάσκουν!

5) Ποιος μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, έχει παραχωρήσει γραφεία σε κτίριο της ενορίας σε camera man με ειδικότητα στα εκκλησιαστικά; Ο εν λόγω εδώ και χρόνια έχει στεγάσει τα γραφεία και τον εξοπλισμό του στο κτίριο δωρεάν; Τελικά "Κουτσοί, στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα..."

Υ.Γ.: Προσοχή στις διαδικτυακές απομιμήσεις που δήθεν ασχολούνται με εκκλησιαστικά...διότι όπως έλεγε και Αθηναίος πολιτικός και ρήτορας Αντιφών "Η άγνοια είναι η μητέρα της αναίδειας".

Εμφανίσεις: 303005
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]fea.gr
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο