Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

 boulokeri

"Πλάγιος του πέμπτου"

1) Μπράβο στους 3 - 4 Μητροπολίτες που έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση, ο οποίος θα μας κάνει να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε! Είναι πάντως απορίας άξιον γιατί ο Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος καλείται να δώσει εξηγήσεις που χαρακτήρισε την Βουλή "Βόθρο" και δεν καλείται και ο Πρόεδρος της Βουλής από την Ιερά Σύνοδο για τις προκλητικές δηλώσεις, η οποία απαντά μόνο αν ακουστεί κάτι για τα ευρώ....

2) Εν μέσω καύσωνος και το τι μαθαίνω κάθε μέρα δεν λέγεται! Τουλάχιστον 15 υποψηφίους έχουμε για την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, οι οποίοι περιέργως έχουν όλοι το χρίσμα του Πρώτου! Σας το έχω ξαναπεί, ο Πρώτος πήρε την απόφασή του για τα Άγια Μετέωρα και από Σεπτέμβριο οι αποκαλύψεις!

3) Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το χώμα που σκεπάζει τον αγαπητό Μητροπολίτη Καβάλας κυρό Προκόπιο και ήδη όμορος Αρχιερεύς, σχεδόν από την πρεσβυτέρα Ιεραρχία κινείται και πάλι για να εκλέξει τον υψηλά βαθμοφόρο της Μητροπόλεως του! Σεβασμιώτατε, με συγχωρείτε αλλά κάπου πρέπει να βάλετε και ένα στόπ! Τρία χρόνια μόνο πέρασαν από την εκλογή του ηγαπημένου σας παιδιού... ας πατήσετε λιγάκι φρένο! Υπάρχουν και άλλοι άξιοι κληρικοί από άλλες Μητροπόλεις!

4) Εν μέσω θέρους το Οικουμενικό Πατριαρχείο ακούγεται ότι θα προκαλέσει θύελλα! Έγινε λένε το συμβόλαιο αποδοχής δωρεάς προς το Φανάρι, του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου του "Προμπονά" και πλέον γίνεται ιδιοκτήτης! Ετοιμάζονται και για θυρανοίξια το Φθινόπωρο...Έρε γλέντια!

5) Άστοχη η κίνηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου Ηπειρωτικής Μητροπόλεως να υπογράψει έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ο Γέροντας του είναι υγιέστατος. Θα μπορούσε κάλλιστα ο ίδιος ο Μητροπολίτης να εκδώσει την σχετική ανακοίνωση! Κρίμα όταν τα παπαγαλάκια της αυλής προσπαθούν να παραμείνουν στην εξουσία και αμαυρώνουν τις φήμες των Πατέρων τους!

Εμφανίσεις: 304308
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο