Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

alathito

''Πλάγιος του πέμπτου''

1) Μεγάλη πλάκα είχαν τα ονομαστήρια Ιεράρχου του Λεκανοπεδίου! Δέκα Αρχιερείς συλλειτούργησαν, παρόμοια με το εκκλησίασμα..Οι πιστοί δεν ξεπερνούσαν τους 10 συν κάτι κληρικούς στις πρώτες θέσεις. Ας μην αναφερθούμε σε πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί... γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

2) Ποιος Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε πρόσφατα Μητρόπολη που "ακόμα" βρίσκεται στη Ευρώπη;;; Τι συνομιλίες είχε με κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως;;; Γιατί ο οικείος Μητροπολίτης της εν λόγω Μητροπόλεως επισκέπτεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό την γενέτειρα του;;; Παραιτήσεις και εκλογές μυρίζουν!!

3) Όλο και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν καθημερινά στα χέρια μου, για κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η Αστυνομία που παρακολουθεί καιρό τα καμώματα του, και κάνει λόγω για εξυπηρετήσεις λαθρομεταναστών με πλαστά χαρτιά, και φιλοξενία μικρών παιδιών στο σπίτι του...Σύντομα και ονόματα!

4) Αραβόφωνος Μητροπολίτης παλαιφάτου Πατριαρχείου στην ηλιόλουστη πολιτεία των πορτοκαλιών, των φημισμένων αμπελιών και τη λεωφόρο των αστέρων, προσλαμβάνει καθηρημένους Κληρικούς του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τους διορίζει ως εφημέριους σε Ναούς της δικαιοδοσίας του!! Μάλιστα πρώην Κληρικό, που καθαιρέθηκε πέρσι, τον χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο την περασμένη Κυριακή... Εμείς πάντως έχουμε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για του λόγου το αληθές!

5) Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα μεταβεί στο Φανάρι όπου θα έχει ακρόαση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για το θέμα που ανέκυψε με την εκλογή του Μητροπολίτη Σικάγου. Μεταξύ άλλων ακούγεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πατριάρχης θα συζητήσουν και το έλλειμμα εκατομμυρίων δολαρίων από τον ετήσιο προϋπολογισμό, το οποίο ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια! Πως κλείνει μια τρύπα 30 εκατ. πραγματικά μας ξεπερνά, λες και μιλάμε για 100€. Απορίας άξιον πάντως είναι, το πως χτίζουν Ιερό Ναό 50 εκατομμυρίων δολαρίων.....

Υ.Γ.: Ο Ιεράρχης της Νοτίου Ελλάδος είχε την θλίψη και τον πόνο του για τον αποχωρισμό της μητρός του, ενώ ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου αντί να συμπαρασταθεί στο πνευματικό του παιδί, έκανε μαθήματα στο πώς θα έπρεπε να μνημονευθεί η μεταστάσα!!! Βλέπετε κάνει και Μεταπτυχιακό τώρα... την απάντηση όμως την έλαβε από τον προεξάρχοντα της εξοδίου ακολουθίας! Αιωνία η μνήμη αξιομακάριστη Κατίνα Πρεσβυτέρα!

Εμφανίσεις: 303797
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο