Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

13993696

"πλάγιος του πέμπτου"

1) Το σκέπτονται για Ιεραρχία...το αφήνουν...το ξανασκέπτονται...μα τελικά το άφησαν...μίνι Διαρκής τελικά! Θα αποφασίσουμε για Ιεραρχία τελικά; Ακούστηκε μία μεγαλοπρεπέστατη φωνή από τον διάδρομο! Ουχί Τίμιε Δέσποτα...τον Οκτώβριο για να γίνουν και οι εκλογές!

2) Αχ και βαχ αυτή η Καλαμπάκα! Ανεβοκατεβαίνουν δυό δυό τα σκαλιά...Βρε άγιοι Πατέρες! Πριν αλέκτωρ φωνήσαι για που το βάζετε; Τα είπαμε αυτά! Το χρίσμα στις 14 Σεπτέμβρη...γιατί πρέπει και κάποιοι άλλοι να εξασφαλιστούν πρώτα!!!

3) Ο επίσκοπος σφυρίχτρα! Που τον χάνεις που τον βρίσκεις πάλι πρωταγωνιστεί σε κινούμενα σχέδια! Σοφός ο άγιος Επτανήσιος...κάτι ήξερε για τα παιχνίδια της βρεφικής ηλικίας του διαιτητού!!!

4) Τα προξενιά έγιναν...τα χέρια δόθηκαν...φιλιά ανταλλάξαμε...τσάντες εκατέρωθεν με άγνωστα περιεχόμενα μεταφέρθηκαν στα όμορφα νησάκια της Αδριατικής! Τώρα αναμονή για το γλυκό.

5) Τελικά τόσοι που είναι οι υποψήφιοι Επίσκοποι παρά τω Μακαριωτάτω, καλό θα ήταν να καθιέρωνε η Εκκλησία της Ελλάδος το οφίκιο του μιτροφόρου αρχιμανδρίτου! Θα ανακουφίζονταν οι όροφοι της Ιασίου...γιατί αλλιώς θα περιμένουν πολύ καιρό!!!

Υ.Γ.: Φαντάσματα βλέπουν κάποιοι για τη μη σύγκληση της Ιεραρχίας, κάνοντας αναλύσεις σαν δημοσιογράφοι του BBC. Τα πράγματα είναι πολύ απλά... Καλοκαιράκι πλησιάζει, θέλει ησυχία η κατάσταση, τουλάχιστον στο Μέγαρο της Ιασίου.

Εμφανίσεις: 302932
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο